nieuws

25 januari 2021

Jeugdfonds trapt 2021 online af

Vrijdag 22 januari kwamen medewerkers, coördinatoren en bestuursleden van het Jeugdfonds online samen voor de aftrap van 2021 met als thema ‘Allemaal Helden’.  Het Jeugdfonds heeft vele helden maar de allergrootste helden zijn de kinderen die we steunen en die een deel van het jaar thuis zaten of nog zitten. Voor hen is het zo belangrijk dat ze hun sportieve of culturele uitlaatklep niet verliezen.

Ook onder de helden; onze ambassadeurs, intermediairs, de ouders die ons weten te vinden voor hulp, de kinderen die in Haarlem meededen aan de Helden Stripteken-wedstrijd, de helden die beelden maakten én in beeld gebracht zijn bij de 5×5 Filmcompetitie in Gelderland.

Een mooie online bijeenkomst met bijdragen van onze voorzitter Kees Jansma, onze medewerkers, ambassadeur en intermediair Saïd Bouzambou en ambassadeur Erben Wennemars.

Het was bijzonder en hoopgevend te zien dat onze medewerkers, lockdown of niet, net zo gemotiveerd en betrokken zijn als altijd. Zij zijn uiteraard ook onze helden.

Samen gaan we ervoor om het mogelijk te maken dat kwetsbare kinderen straks weer volop mee kunnen doen!Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.