Zie jij verborgen armoede?

Je komt ze vast tegen tijdens je werk: kinderen die niets aan sport, muziek, dans of kunst doen omdat hun ouders de contributie of lessen niet kunnen betalen. En dat terwijl het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Wij betalen voor deze kinderen en jongeren de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde attributen.

Ben jij de verbindende schakel?

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. En of kinderen willen voetballen, viool spelen, kiezen voor hockey of hiphop, maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de club of culturele instelling overgemaakt.

Intermediair worden?

Intermediair word je door je aan te melden bij ons aanvraagsysteem allekinderendoenmee.nl. Als je aan de criteria voldoet, word je erkend als intermediair en kun je aanvragen voor een of meerdere kinderen indienen.

Intermediair worden? Klik op Log in. Meer weten? Neem contact op met de coördinator van het fonds in jouw buurt.


log in

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen kregen in 2017 de kans om te sporten

kinderen kregen 2017 de kans om te dansen, muziek te maken, schilderen...