Steun ons en maak het verschil! 

Met jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom op rekeningnummer: NL26 INGB 0000 0052 75 of als donatie via ons Actieplatform. Wij hebben de ANBI status, dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Kom in actie!

Financiële steun is niet de enige manier om ons werk te steunen. Je kunt ook zelf een actie starten met je sportclub, collega’s, klas of kookclub. Kijk op mijnjeugdfondsactie.nl voor inspirerende acties van anderen. En het allerbelangrijkste: je steun komt altijd direct ten goede aan het kind.

Je kunt ook een inzamelingsactie via Facebook een voor ons starten.

ANBI

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor ANBI instellingen zijn er speciale regels die het mogelijk maken een deel van uw schenking af te trekken van het belastbaar inkomen. Ligt het totaalbedrag van de giften tussen de 1% en 10% van het verzamelinkomen, dan heb je recht op fiscale aftrek van de belasting. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie verwijzen kun je terecht bij de Belastingdienst.

CBF-Erkenning

Natuurlijk wil je zeker weten dat ook jouw donatie goed terechtkomt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een Erkend Goed Doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden gecontroleerd door toezichthouder CBF. Zo kun je ervan uitgaan dat wij zorgvuldig omgaat met iedere euro en dat hierover verantwoording wordt afgelegd. Op de site van het CBF vind je meer informatie over Erkende Goede Doelen.

Partnership

Meer weten over een partnership met het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem contact op met:

Yasmine Bayoumy, Senior Relatiemanager Partnerships
E: yasmine.bayoumy@jeugdfondssportencultuur.nl

Voor overige vragen verwijzen we je door naar onze contactpagina.

Ja, ik doneer graag

Vindt u ook dat alle kinderen de kans moeten krijgen om te kunnen sporten en wilt u een financiële bijdrage overmaken? U kunt direct een eenmalige donatie doen via ons Actieplatform (iDeal).

Liever een factuur ontvangen? Vanaf € 250,- of een veelvoud hiervan sturen wij u graag een donatiefactuur: info@jeugdfondssportencultuur.nl.

Doneren

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...