Steun ons en maak het verschil!

Met jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Wij hebben de ANBI-status, dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Kom in actie!

Financiële steun is niet de enige manier om ons werk te steunen. Je kunt ook zelf een actie starten met je sportclub, collega’s, klas of kookclub via ons Actieplatform. Kijk op mijnjeugdfondsactie.nl voor inspirerende acties van anderen. En het allerbelangrijkste: je steun komt altijd direct ten goede aan het kind.

Start een actie

Je kunt ook een inzamelingsactie via Facebook voor ons starten.

Organiseer een sponsorloop!

Met ons sponsorlooppakket voor scholen kun je op een eenvoudige manier een sponsorloop organiseren! In het pakket vind je onder meer:

  • Stempelkaart;
  • Sponsorloopkaart;
  • Informatie- en nieuwsbrief;
  • Certificaat;
  • Poster.

Bekijk het sponsorlooppakket

ANBI

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor ANBI-instellingen zijn er speciale regels die het mogelijk maken een deel van uw schenking af te trekken van het belastbaar inkomen. Ligt het totaalbedrag van de giften tussen de 1% en 10% van het verzamelinkomen, dan heb je recht op fiscale aftrek van de belasting. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie verwijzen kun je terecht bij de Belastingdienst.

VriendenLoterij

Je steunt ons en andere goede doelen door een lot te kopen bij de VriendenLoterij. Een lot kost € 14,00 per trekking. 40% van de lotprijs gaat naar goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is één van deze goede doelen.

Speel mee voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

CBF-Erkenning

Natuurlijk wil je zeker weten dat ook jouw donatie goed terechtkomt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een Erkend Goed Doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden gecontroleerd door toezichthouder CBF. Zo kun je ervan uitgaan dat wij zorgvuldig omgaat met iedere euro en dat hierover verantwoording wordt afgelegd. Op de site van het CBF vind je meer informatie over Erkende Goede Doelen. Ook kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken:

SportsJewels

Wij zijn het goede doel van SportsJewels, een sieradenlijn van sportcolliers. We zijn blij dat SportsJewels ondersteunt dat alle kinderen de mogelijkheid moeten krijgen om te sporten of iets aan cultuur te doen. Van elk verkocht collier gaat 10% naar ons fonds.

Website SportsJewels

Partnership

Meer weten over een partnership voor bedrijven met het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem contact op met:
Yasmine Bayoumy, Senior Relatiemanager Partnerships
E: yasmine.bayoumy@jeugdfondssportencultuur.nl

Voor overige vragen verwijzen we je door naar één van onze lokale fondsen of onze contactpagina.

Doneren

Ja, ik doneer graag

Vindt u ook dat alle kinderen de kans moeten krijgen om te kunnen sporten en wilt u een financiële bijdrage overmaken? U kunt direct een eenmalige donatie doen via ons Actieplatform (iDeal).

Liever een factuur ontvangen? Vanaf € 250,- of een veelvoud hiervan sturen wij u graag een donatiefactuur: info@jeugdfondssportencultuur.nl.

Doneren

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te sporten.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen.