Steun ons

Steun ons en maak het verschil!

Voetbal - Jeugdfonds Sport & CultuurMet jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Wij hebben de ANBI-status, dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Donatie aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Je kunt het bedrag overmaken middels onderstaande gegevens óf doe een donatie via ons actieplatform:

Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland
Vliegtuigstraat 6F
1059 CL Amsterdam

IBAN: NL 74 RABO 0129 6187 56
Ten name van: Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland

Ja, ik doneer

Kom in actie!

Sportief of creatief in actie komen voor ons, eventueel samen met je collega’s, vrienden, teamgenoten of klasgenoten? Maak een actie aan op ons actieplatform www.mijnjeugdfondsactie.nl en deel jouw actie!

Organiseer een sponsorloop op school

Met ons sponsorlooppakket voor scholen kun je op een eenvoudige manier een sponsorloop organiseren! In het pakket vind je onder meer een stempelkaart, een certificaat en een poster.

Doneer je VVV Cadeaukaart

Wij staan op de lijst goede doelen van de VVV Cadeaukaart. In plaats van de bon in te wisselen voor een cadeau, kun je deze ook doneren aan ons fonds. Wil jij je VVV Cadeaukaart doneren? Stuur deze dan naar:

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Vliegtuigstraat 6F
1059 CL Amsterdam

ANBI

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor ANBI-instellingen zijn er speciale regels die het mogelijk maken een deel van uw schenking af te trekken van het belastbaar inkomen. Ligt het totaalbedrag van de giften tussen de 1% en 10% van het verzamelinkomen, dan heb je recht op fiscale aftrek van de belasting. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie verwijzen kun je terecht bij de Belastingdienst.

CBF-Erkenning

Natuurlijk wil je zeker weten dat ook jouw donatie goed terechtkomt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een Erkend Goed Doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden gecontroleerd door toezichthouder CBF. Zo kun je ervan uitgaan dat wij zorgvuldig omgaat met iedere euro en dat hierover verantwoording wordt afgelegd. Op de site van het CBF vind je meer informatie over Erkende Goede Doelen. Ook kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

Ja, ik doneer graag

Je kunt direct een (eenmalige) donatie doen via mijnjeugdfondsactie.nl middels onderstaande button.

Liever een factuur ontvangen? Vanaf € 250,- of een veelvoud hiervan sturen wij graag een donatiefactuur: info@jeugdfondssportencultuur.nl.

Doneren

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.