Steun ons en maak het verschil!

Wat is er mooier dan kinderen en jongeren een kans geven deel te nemen aan sport en cultuur? Daarom dopen wij december om tot Jeugdfonds Geefmaand. Tijdens deze maand hebben wij mooie acties samen met onze ambassadeurs!

Tijdens de Jeugdfonds Geefmaand willen we er samen met jou voor zorgen dat vanaf het nieuwe jaar nog meer kinderen een jaar lang mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, dansen, zwemmen, judo, tennis of theaterles. Onze ambassadeurs stellen mooie sport- en cultuurprijzen beschikbaar die jij kan winnen!

 

Met jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Wij hebben de ANBI-status, dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Donatie aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Je kunt het bedrag overmaken middels onderstaande gegevens óf doe een donatie via ons actieplatform:

Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland
Vliegtuigstraat 6F
1059 CL Amsterdam
IBAN nummer: NL26 INGB 0000 0052 75

Ja, ik doneer

Partnership

Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft bestaansrecht dankzij donaties, subsidies en steun door middel van structurele bijdragen en exposure van vaste partners. Meer informatie over partner worden van Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem contact op met Yasmine Bayoumy, Senior Relatiemanager Partnerships via yasmine.bayoumy@jeugdfondssportencultuur.nl.

Kom in actie!

Sportief of creatief in actie komen voor ons, eventueel samen met je collega’s, vrienden, teamgenoten of klasgenoten? Maak een actie aan op ons actieplatform www.mijnjeugdfondsactie.nl en deel jouw actie!

Organiseer een sponsorloop op school

Met ons sponsorlooppakket voor scholen kun je op een eenvoudige manier een sponsorloop organiseren! In het pakket vind je onder meer een stempelkaart, een certificaat en een poster.

Doneer je VVV Cadeaukaart

Wij staan op de lijst goede doelen van de VVV Cadeaukaart. In plaats van de bon in te wisselen voor een cadeau, kun je deze ook doneren aan ons fonds. Wil jij je VVV Cadeaukaart doneren? Stuur deze dan naar:

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Vliegtuigstraat 6F
1059 CL Amsterdam

ANBI

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor ANBI-instellingen zijn er speciale regels die het mogelijk maken een deel van uw schenking af te trekken van het belastbaar inkomen. Ligt het totaalbedrag van de giften tussen de 1% en 10% van het verzamelinkomen, dan heb je recht op fiscale aftrek van de belasting. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie verwijzen kun je terecht bij de Belastingdienst.

CBF-Erkenning

Natuurlijk wil je zeker weten dat ook jouw donatie goed terechtkomt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een Erkend Goed Doel. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden gecontroleerd door toezichthouder CBF. Zo kun je ervan uitgaan dat wij zorgvuldig omgaat met iedere euro en dat hierover verantwoording wordt afgelegd. Op de site van het CBF vind je meer informatie over Erkende Goede Doelen. Ook kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken:

Ja, ik doneer graag

Je kunt direct een (eenmalige) donatie doen via mijnjeugdfondsactie.nl middels onderstaande button.

Liever een factuur ontvangen? Vanaf € 250,- of een veelvoud hiervan sturen wij graag een donatiefactuur: info@jeugdfondssportencultuur.nl.

Doneren

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.