Toolkit Sportclubs

Wat kun je als sportclub doen?

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Wij kunnen helpen! Laat het de leden weten dat het Jeugdfonds kan helpen als de contributie een probleem is. 

DOWNLOAD TOOLKIT SPORT

Turnen - Jeugdfonds Sport & Cultuur

Hoe meer mensen het Jeugdfonds kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen sporten. Als er thuis te weinig geld is, betalen wij de contributie en de benodigde spullen. Download onze Toolkit Sport en laat ouders, leden en bezoekers weten dat wij kunnen helpen!

In de Toolkit Sport:

  • Teksten voor je website en nieuwsbrief;
  • Tekst en beeld voor je social media kanalen;
  • Flyer voor ouders;
  • Poster;
  • Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ben je als sportclub actief op social media? Volg, like en deel dan onze berichten. Of deel één of meer van onze speciale pagina’s over zwemles, voetbal, judo, karate, hockey, korfbal, atletiek, tennis, volleybal, kickboksen of bewegen voor peuters en kleuters. Onderaan deze pagina vind je onze landelijke social media kanalen.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van informatiemateriaal van het fonds bij jou in de buurt? Neem dan contact op met het fonds bij jou in de buurt. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees dan meer over onze werkwijze.

Laat kinderen niet aan de zijlijn staan, meedoen is belangrijk!
Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.