nieuws

2 januari 2020

Samen zorgen we voor een sportief en creatief 2020!

2020 is begonnen! Een jaar waarin we weer duizenden kinderen hopen te helpen door het lidmaatschap van een sport(club) of muziek-, dans- of tekenlessen te betalen. Help jij ons mee?

Voor ouders en kinderen

Wil je (kind) graag voetballen, op muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt. Ouders en kinderen kunnen zelf geen aanvraag doen, dit gaat via een intermediair. Lees meer over het doen van een aanvraag.

Voor intermediairs

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. Lees meer over intermediair worden.

Voor cultuurinstellingen

Als cultuuraanbieder kun je zelf geen aanvragen doen voor kinderen. Daarom hebben we voor cultuuraanbieders een speciale Toolkit samengesteld met o.a. teksten voor op de website van de club, een flyer en een poster.

Voor sportclubs

Als sportclub kun je zelf geen aanvragen doen voor kinderen. Daarom hebben we voor sportclubs een speciale Toolkit samengesteld met o.a. teksten voor op de website van de club, een flyer en een poster.

Voor gemeenten

Als gemeente ook aansluiten bij ons landelijke netwerk van stedelijke en provinciale fondsen? Lees meer informatie hierover op onze gemeentepagina.

Start en actie of doneer!

Met jouw steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. Je bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Financiële steun is niet de enige manier om ons werk te steunen. Je kunt ook zelf een actie starten met je sportclub, collega’s, klas of kookclub via ons Actieplatform. Kijk op mijnjeugdfondsactie.nl voor inspirerende acties van anderen. En het allerbelangrijkste: je steun komt altijd direct ten goede aan het kind.Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.