Wat kun je als sportclub doen?

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Is er thuis geen geld om te sporten? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Als sportclub kun je ook helpen, lees hier hoe en download de Toolkit Sport. 

Hoe meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen sporten. Als er thuis te weinig geld is, betalen wij de contributie en de benodigde attributen. Download onze Toolkit Sport en laat ouders en bezoekers weten dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan helpen!

In de Toolkit Sport:

  • Teksten voor je website en nieuwsbrief (in Word);
  • Flyer voor ouders;
  • Poster;
  • Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ben je als sportclub actief op social media? Volg, like en deel dan onze berichten. Of deel één of meer van onze speciale pagina’s over zwemles, voetbal, judo of bewegen voor peuters en kleuters. In de footer onderaan deze pagina vind je onze landelijke social media accounts.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van informatiemateriaal van het fonds bij jou in de buurt? Neem dan contact op met het fonds bij jou in de buurt. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees dan meer over onze werkwijze.

Laat kinderen niet aan de zijlijn staan, meedoen is belangrijk!

Toolkit Sport
Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te sporten.

kinderen en jongeren in 2019 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen.