Toolkit Cultuuraanbieders

Wat kun je als cultuuraanbieder doen?

Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Is er thuis geen geld voor les? Wij helpen! Je hoeft geen samenwerking met ons aan te gaan. Laat je cursisten weten dat wij kunnen helpen als lesgeld een probleem is. 

DOWNLOAD TOOLKIT CULTUUR

Muziekles klarinet - Jeugdfonds Sport & CultuurHoe meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen meedoen met muziek-, dans-, theater-, schilder- of tekenles. Als er thuis te weinig geld is, betalen wij het lesgeld en de benodigde attributen. Download onze Toolkit Cultuur en laat ouders en bezoekers weten dat wij kunnen helpen! Als cultuuraanbieder kun je zelf geen aanvragen doen voor kinderen.

In de Toolkit Cultuur:

  • Teksten voor je website en nieuwsbrief;
  • Tekst en beeld voor je social media kanalen;
  • Flyer voor ouders;
  • Poster;
  • Logo Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ben je als cultuuraanbieder actief op social media? Volg, like en deel dan onze berichten. Of deel één of meer van onze speciale pagina’s over zangles, dansles of muziekles. In de footer onderaan deze pagina vind je onze landelijke social media accounts.

Heb je vragen of wil je gebruik maken van informatiemateriaal van het fonds bij jou in de buurt? Neem dan contact op met het fonds bij jou in de buurt. Wil je meer weten over hoe wij werken? Lees dan meer over onze werkwijze.

Laat kinderen niet aan de zijlijn staan, meedoen is belangrijk!
Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2022.