Jeugdfonds Sport & Cultuur Aalsmeer

Het Jeugdfonds Sport Aalsmeer en Jeugdfonds Cultuur Aalsmeer betalen de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.

Spelregels

Download hier de spelregels voor sport:

Download

Download hier de spelregels voor cultuur:

Download
Volg Jeugdfonds Sport Aalsmeer op
Volg Jeugdfonds Cultuur Aalsmeer op

Contactgegevens

Coördinator(en): Ingeborg Couvee
Helpdesk: Fred Pol en Kim Veltman
Email: aalsmeer@jeugdfondssport.nl
Telefoon: 06 51 84 96 16
Donaties op: NL69RABO0112336744
KvK nummer: 34243813
RSIN nummer: 818648429

Coördinator(en): Kim Veltman
Email: aalsmeer@jeugdfondscultuur.nl
Telefoon: 0620814632
Donaties op: NL93RABO0172991188
KvK nummer: 56293135
RSIN nummer: 852061171

Bent u al intermediair?

Log in


Kom in actie voor Aalsmeer!

Naar het Actieplatform

Nieuws

Ambassadeurs

Bestuur

Nico Stokman (Voorzitter Sport), Wim Zandvliet (Penningmeester Sport), Arie de Vos (Secretaris Sport & Bestuurslid Cultuur), Marije Klaassen (Bestuurslid Sport & Cultuur), Ingrid Mulder (Voorzitter Cultuur), Marion Blom (Penningmeester Cultuur), Ingrid Andersen (Secretaris Cultuur), Ingeborg Couvee (Coördinator Sport), Kim Veltman (Coördinator Cultuur), Fred Pol (Bestuurslid Sport (Helpdesk))

Vereniging, docent of instrument in Aalsmeer

Verenigingen en docenten Muziekinstrumenten kopen of huren

Wat moet je doen?

Stap 1: Vraag aan de juf of meester van je kind, de jongerenwerkers, de schuldhulpverlener, het wijkteam of bij het Sociaal Loket van de gemeente Aalsmeer of ze je willen helpen om een aanvraag te doen. Dit doen zij samen met jou, op de computer. Als de aanvraag naar het fonds is gemaild, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les.

Stap 2: De juf of meester, de jongerenwerkers, schuldhulpverlener, het wijkteam of andere intermediair van het Jeugdfonds vertelt je meestal binnen een week of het Jeugdfonds de lessen betaalt.

Stap 3: Betaalt het fonds? Meld je kind dan aan bij de sportclub of de instelling, bijvoorbeeld de muziek – of dansschool, waar je kind naar toe wil. Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de club of lesgever.

Ik help een kind

Je komt ze vast regelmatig tegen tijdens je werk: kinderen die niets aan sport, muziek, dans, theater of beeldende kunst kunnen doen omdat er thuis te weinig geld is. En dat terwijl het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Wij betalen het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zie jij in je werk regelmatig kinderen uit gezinnen waar thuis niet genoeg geld is om mee te doen? Word dan intermediair!

Intermediair worden?

Intermediair word je door je aan te melden bij ons aanvraagsysteem. Als je aan de criteria voldoet, word je erkend als intermediair en kun je aanvragen voor een of meerdere kinderen indienen. Heb je vragen? Neem contact op met de coördinator.

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...