Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Daniëlle Schel

Cabaretière Daniëlle Schel: ambassadeur voor Noord-Holland

Daniëlle Schel is cabaretière, actrice en zangeres. En nu ook ambassadeur voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland!

Talenten ontdekken en aanspreken is zó belangrijk

Dat kinderen toegang hebben tot cultuur en vooral kunstlessen, vindt ze ontzettend belangrijk. Zo kunnen zij hun talenten en passies ontdekken en aanspreken. De ervaring die zij als 12-jarige had op de Jeugd Theaterschool, gunt ze ieder kind. “Iedere week even in een andere wereld duiken, is zó fijn!”, zegt ze dan ook vol overtuiging. Ze is blij met het inclusieve karakter van wat het Jeugdfonds Sport & Cultuur doet. Dat het erom gaat dat iedereen mee kan doen. “Het is heel mooi dat een aanvraag gedaan kan worden zonder dat iedereen dit weet. Hierdoor kun je gewoon aansluiten bij dezelfde activiteiten als je vriendjes en vriendinnetjes.”

 

Voorstelling ‘Patroon’ nog tot en met mei te zien door het hele land

Momenteel speelt Daniëlle de reprise van haar voorstelling Patroon en is druk aan het schrijven aan een nieuwe voorstelling. Deze zal vanaf oktober 2020 in heel veel theaters te zien zijn. Kijk voor actuele speeldata op www.danielleschel.nl

(Foto: Janita Sassen)

 

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.