nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 14 oktober 2019

The Floor is Yours van start in Utrecht

The Floor is Yours Utrecht is een serie van 11 breakdancelessen voor kinderen in Utrecht. De lessen worden gegeven in ZIMIHC theater Stefanus te Overvecht. Elke woensdagmiddag van 23 oktober t/m 15 januari om 15.00 uur. De lessen zijn gratis, kinderen dienen zich wel van te voren opgeven.

De lessen van The Floor is Yours in Utrecht worden gegeven door docent Raymond den Uijl van IRC. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een geweldige manier om kennis te maken met breakdance. De lessen bereiden de kinderen ook voor op het mee doen aan een echte dancebattle.

Mee naar de battle!
Onderdeel van The Floor is Yours is de City versus City dancebattle, georganiseerd door de Nederlandse Breakdance League (NBL). Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle laten de leerlingen van elke stad alle moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben. Een deskundige jury van dansdocenten bepaalt welke crew de winnaar is. Daarnaast zien de leerlingen breakdancers uit heel Nederland aan het werk en leren ze weer nieuwe moves. De dancebattle vindt plaats op 16 november in Den Bosch.

Waar en wanneer starten de danslessen?
ZIMIHC theater Stefanus, Brazili√ędreef 2, 3563 CB Utrecht
Dansdocent: Raymond den Uijl
Tijd: woensdag 23 oktober t/m 15 januari 2020 van 15.00- 16.30 uur.

Jeugdfonds Cultuur
The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League. De lessen geven kinderen de kans om te dansen en deel uit te maken van een groep. De lessen worden op 11 verschillende locaties in Nederland gegeven.

Utrecht Danst
The Floor is Yours is in Utrecht onderdeel van Utrecht Danst, een programma van ZIMIHC om dans in Utrecht te promoten en ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.zimihc.nl/agenda/thefloorisyours.

Meedoen?
Opgeven doe je via dit formulier: https://jeugdfondssportencultuur.nl/thefloorisyours/

Meer informatie:
Mad Skills: Angelo Martinus (06-11355409) angelo@madskills.nl
Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland: (020-6957848) thefloorisyours@jeugdfondssportencultuur.nl
Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht: Astrid Meijs (06-42522031) astrid.utrecht@jeugdfondscultuur.nlLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.