nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland pagina

Gelderland | 10 april 2019

Sportieve activiteiten leveren duizenden euro’s op

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland is in het eerste kwartaal weer verrast met mooie bedragen van sponsoracties. De halve marathon van Harderwijk had een recordaantal inschrijvers, en aangezien per deelnemer een euro naar JFSC ging leverde dat € 1759,- op. Ziekenhuis St. Jansdal deed met een grote groep werknemers en introducees mee aan het loopevenement en doneerde daarbovenop nog € 1200,-. En traditiegetrouw deed Broekhuis Holding Harderwijk naar aanleiding van de halve marathon ook een donatie, van € 1.500,-.

Ambassadeurs Richel Hogenkamp en Stefan Groothuis mochten een cheque in ontvangst nemen bij de Kruisberg TrailRun, een hardloopwedstrijd door de Kruisbergse bossen bij Doetinchem. De 300 deelnemers haalden het prachtige bedrag van € 11.000,- op voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland. Ambassadeur Stefan Groothuis: “We zijn ontzettend blij met deze enorme donatie. Het was een mooie dag, met veel enthousiaste en energieke mensen die hun sportieve ambities hebben ingezet voor ons fonds. Prachtig!”

CBS Het Startblok uit Harderwijk is druk bezig geweest met JFSC. Ze wonnen de Liedjeswedstrijd  en de stoepkrijtwedstrijd, én organiseerden een sponsorloop. Die bracht € 233,65 op. Door de sportieve inspanningen van de leerlingen kunnen alle kinderen meedoen!

Alle lopers, gulle gevers en sponsoren heel hartelijk dank! Wil jij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland ook helpen? Start een actie op ons actieplatform!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.