nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg pagina

Limburg | 1 december 2022

Mountainbikes voor broertjes Riley en Jake

De broertjes Riley (7) en Jake (11) uit Valkenburg ontvingen uit handen van coördinator Kim van Jeugdfonds Sport Limburg ieder een mountainbike. De broertjes trainen via het Jeugdfonds bij Bikepark Velorium en kunnen dat nu op hun eigen bike doen.

De broers kregen de mountainbikes tijdens de Pump Up Tour via Heel Holland Fietst, de campagne met onze partners Decathlon en Team Jumbo-Visma. Op de mountainbikes van Riley en Jake zitten hun eigen naamstickers. Het mooie is dat als de broers niet op hun club Velorium zijn, andere kinderen de bikes kunnen gebruiken. Ook ontvingen de broers goodiebags van Cube en Team Jumbo-Visma.

Sjef Eijmael van Velorium Outdoor Sports & Bikepark: “Jake en Riley komen al langer bij Bikepark Velorium en hebben vanuit Heel Holland Fietst nu een eigen fiets. Nu kunnen ze lekker komen mountainbiken. Daar zijn we heel blij mee, vooral voor de kinderen zelf. We hebben wel met de broers afgesproken dat de fietsen op het bikepark blijven, want dan kunnen we de fietsen ook onderhouden en dan kunnen de kinderen ook veel langer genieten van de fietsen.”

>> Lees ook het fietsverhaal van Ruben

Meer over wielrennen via het Jeugdfonds

Meer over ‘Heel Holland Fietst’Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.