nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 5 augustus 2019

Mohamad (13) gaat naar NAC Breda Soccer Camps

Voor Mohamad (13) uit Breda is zijn hartenwens deze zomer een stukje dichterbij gekomen dankzij de VriendenLoterij. Hij wil dolgraag gescout worden door een professionele voetbalclub. Om de kansen hiertoe te vergroten mocht hij deelnemen aan de NAC Breda Soccer Camps. 

Mohamad is geboren in Syrie en woont sinds twee jaar in Breda met zijn ouders en zus. Zijn grootste droom: dat een professionele voetbalclub hem scout. En omdat de jeugdteams waar hij graag wil voetballen vol zitten, mocht het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor hem de hartenwens in vervulling laten gaan om deel te nemen aan het NAC Breda Soccer Camps 2019. Hij vond de deelname ‘ontzettend leuk en gaaf’ en is hartstikke trots. En wij met hem om deze mooie wens in vervulling te laten gaan!

Over het VriendenFonds

Het VriendenFonds van de VriendenLoterij is er voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze zetten mensen in het zonnetje of laten een langgekoesterde wens in vervulling gaan. Zo ook voor Mohamad.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.