Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 31 mei 2021

Meet & Greet met Sharon Doorson

Vorige week was het eindelijk zo ver: de Meet & Greet met Sharon Doorson! Wij gingen samen met Sharon langs bij het Buitenhout College, de grote winnaars van de Meet & Greet. Deze Meet & Greet is onderdeel van onze Elk Kind Kan campagne van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere, waarbij leerkrachten, gymdocenten en andere schoolmedewerkers bewust worden gemaakt van de mogelijkheden vanuit het fonds voor de leerlingen uit gezinnen die het financieel lastig hebben.

We begonnen de Meet & Greet met een voorstelrondje van alle leerlingen. Sharon was namelijk erg benieuwd wat de leerlingen met muziek hadden. De leerlingen waren wat bescheiden, maar al snel werd duidelijk dat de leerlingen eigenlijk al heel veel met muziek deden. Er zat van alles tussen: zangers, danseressen, rappers, drummers, noem het maar op. Ze zijn zelfs bezig met het maken van een eigen videoclip voor het vak Drama!

Ook Sharon heeft zich natuurlijk even voorgesteld. Ze heeft verteld over hoe ze is begonnen met zingen en over haar deelname aan Popstars, The Voice of Holland en Expeditie Robinson. Ook heeft ze verteld over haar eigen zangschool en wat ze daarmee nog graag zou willen bereiken. Daarnaast heeft ze een aantal persoonlijke verhalen gedeeld. Wisten jullie dat Sharon nog steeds zenuwachtig wordt als ze moet optreden?

Daarna was er alle ruimte voor de leerlingen om vragen te stellen aan Sharon. De leerlingen hadden ontzettend leuke vragen bedacht. Sharon heeft verteld over haar allergrootste blunder, met wie ze nog graag een liedje zou schrijven, hoe ze het vond om mee te doen aan Dance Dance Dance en nog veel meer. Ook heeft ze tips gegeven over hoe je over je podiumangst kunt komen en hoe je al je doelen kunt bereiken.

Natuurlijk is er ook even gezongen. Sharon heeft een stukje gezongen van Halo van Beyoncé. Wij waren echt onder de indruk!

We vonden het echt een feestje en een geslaagde Meet & Greet. Bedankt Sharon!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.