nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek pagina

Zaanstreek | 19 november 2021

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek draagt taken over aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek ondersteunt kinderen uit minimagezinnen financieel en materieel bij sport, muziek, dans of andere culturele activiteiten in Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. Daarnaast zet het Jeugdfonds sport- en spelprojecten in wijken in de Zaanstreek op om de kinderen te bereiken en ouders en wijkvertegenwoordigers te informeren over de mogelijkheden van ondersteuning.  

Om de kinderen en hun vertegenwoordigers nóg beter te kunnen bereiken draagt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek per 1 januari 2022 de taken over aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland. Dit fonds heeft door de omvang en professionele ondersteuning ruime ervaring met fondsenwerving en het opzetten van wervende activiteiten. Zij doet dit vanuit een grote betrokkenheid bij de kinderen en samenwerkingspartners in de verschillende gemeenten.  

De spelregels voor ouders, intermediairs en sport- en cultuurinstellingen bij het aanvragen van ondersteuning in Oostzaan, Wormerland en Zaanstad blijven hetzelfde. Alleen de correspondentiegegevens veranderen. Ook blijft samenvoorallekinderen.nl informatie geven over alle financiële regelingen in de Zaanstreek via het intikken van de postcode.    

Bedankt!

Het bestuur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek is alle vrijwilligers, intermediairs, sport- en cultuurinstellingen en gemeentes dankbaar voor de jarenlange samenwerking bij de inzet voor kinderen uit minimagezinnen. In het bijzonder dankt het bestuur Rob Fieseler, die 11 jaar met grote betrokkenheid als coördinator van het Jeugdfonds optrad en Bas Husslage die de woensdagmiddagprojecten van Cultuur@CruyffCourts in de wijken Kogerveld en Zaandam-Zuid organiseerde en begeleidde.  

Website Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-HollandLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.