nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 27 oktober 2022

De Yard Gym Marathon: “Ieder kind moet in clubverband kunnen sporten”

Op 5 november a.s. zamelt Yard Gym geld in door middel van de “Yard Gym Marathon” voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Hierdoor krijgen nog meer kinderen die in armoede leven de mogelijkheid om in clubverband te sporten.

Wilfried Yard, eigenaar van Yard Gym, heeft al 18 jaar een kickboksschool in Lunetten (Utrecht). Van semiprofessional kickbokser tot inmiddels ervaren en gepassioneerde trainer weet hij als geen ander hoe belangrijk sport is.

Zijn enthousiasme en motivatie brengt hij graag over op zijn leerlingen bij lessen als KickFun, TaiBo, Zaktraining en Kickboksen. Daarom organiseert hij op zaterdag 5 november a.s. een marathon. Tijdens deze marathon zamelt hij geld in voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Kinderen die door financiële redenen niet de mogelijkheid hebben om te sporten, krijgen via het fonds de kans om deel te nemen.

Jij komt toch ook?

De marathon is voor iedereen. Van beginner tot gevorderde. Ouders en kinderen vanaf 8 jaar zijn die dag van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom. Er worden verschillende lessen gegeven van een kickboksles tot TaiBo.
Klik hier om je aan te melden bij Yard Gym. Geef je op en betaal minimaal €10 euro. Meer mag natuurlijk ook!

Wil je deze actie steunen?

Doneer dan via de Yard Gym Marathon actiepagina.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.