nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 18 maart 2020

COVID-19 en Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we besloten de maatregelen vanuit de overheid te volgen. Dat betekent dat alle collega’s van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland de komende periode vanuit huis werken.

Wat nu?

  • Het indienen van aanvragen blijft mogelijk en kan op de gebruikelijke manier. Binnen 3 weken hoor je of de aanvraag is goedgekeurd.
  • De betalingen naar sportverenigingen, cultuurinstellingen en sportwinkels zal door blijven gaan. We streven ernaar om dit  tweewekelijks te laten plaatsvinden.
  • Wij zijn goed bereikbaar via de mail. Verzoeken of vragen kunnen gesteld worden via zuid-holland@jeugdfondssportencultuur.nl en worden zoals gebruikelijk beantwoord.
  • Je kunt ons ook bellen voor vragen. Dit kan dagelijks tussen 8.00 en 16.30 uur (vrijdag tot 15.30 uur) via het gebruikelijke nummer. Door de maatregelen hebben wij wel minder capaciteit. Onze voorkeur heeft dan ook om zoveel mogelijk te communiceren via de mail.

Heb je een vraag hierover neem dan contact met ons op.

Veel succes met de uitdagingen rondom deze uitzonderlijke situatie en vooral, pas goed op jezelf en je naasten!

Contactgegevens Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.