nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 3 december 2020

Ambassadeurs in actie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

December is een dure maand met alle feestdagen. FC Utrecht voetballer Tommy St.Jago & artiest Jermain Bridgewater zijn beide ambassadeur voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Speciaal voor de dure decembermaand doen zij een video oproep aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben. 

Minder inkomen? Denk aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Een op de 11 kinderen leeft in armoede. Als gevolg van de coronacrisis zal het aantal gezinnen dat in armoede leeft alleen maar toenemen. Daarom is het zo belangrijk dat het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht onder de aandacht wordt gebracht bij deze gezinnen. Ook mensen die zzp’er zijn en die tijdelijk minder opdrachten en dus minder inkomen hebben, kunnen aankloppen.

Ambassadeurs in actie

December is een gezellige, maar ook dure maand. Zeker voor gezinnen in armoede is het vaak elk dubbeltje omdraaien. Vaak schieten de muziek- of sportlessen er dan bij in. In een persoonlijke video brengen ambassadeurs Tommy St.Jago & Jermain Bridgewater een belangrijke boodschap: Lukt het je niet om de sport- of cultuurlessen van je kind te betalen? Juist in deze dure decembermaand? Denk dan aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Want ieder kind moet kunnen meedoen!

Videoboodschap van Jermain Bridgewater:

 

Videoboodschap van Tommy St. Jago:Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.