nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel pagina

Overijssel | 21 april 2021

XpeditieCultuurEducatie 2021

Xpeditie Cultuureducatie is een  symposium over cultuureducatie in Overijssel. Tijdens de Xpeditie

denken we na over ontwikkelingen en beleid op het gebied van cultuureducatie.

Rijnbrink is de organisator van de Xpeditie. Met dit jaar voor het eerst een programma voor primair onderwijs én voortgezet onderwijs.

Xpeditie Cultuureducatie is bedoeld voor de gemeentelijke overheid, het onderwijs (scholen, koepels: directies en leerkrachten, ICC’ers), culturele instellingen, cultuuraanbieders en cultuurcoaches/combinatiefunctionarissen. Maar natuurlijk is iedereen die geïnteresseerd is in cultuureducatie van harte welkom!

Woensdag 19 mei is het zo ver: Xpeditie Cultuureducatie 2021. Kijk vooruit en neem samen met ons een voorschot op de toekomst! Laat je inspireren door mooie vergezichten en informeren over de ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie! Dit jaar met een speciaal programma voor het primair onderwijs (12.30 – 15.30 uur) én het voortgezet onderwijs (16.00 – 18.00 uur). Meld je voor 5 mei aan voor één of beide programma’s via dit aanmeldformulier.

Let op: de deadline voor het aanmelden valt in de meivakantie!

De Xpeditie vindt dit jaar volledig online plaats. Deelname is helemaal gratis. Wil je een steentje bijdragen aan cultuur voor de jeugd? Doe dan geheel vrijblijvend een donatie aan het Jeugdfonds voor Sport & Cultuur Overijssel.

Lees meerLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.