WORD SUPPORTER VAN JEUGDFONDS SPORT LIMBURG

Naar Jeugdfonds Sport Limburg pagina

Limburg | 19 december 2018

WORD SUPPORTER VAN JEUGDFONDS SPORT LIMBURG!

Word jij ook Supporter van Jeugdfonds Sport Limburg?

Jeugdfonds Sport Limburg wil graag dat alle kinderen kunnen sporten. Helaas is dit niet zo eenvoudig. Wist u dat er in Limburg circa 22.600 kinderen zijn die geen lid kunnen worden van een sportverenIging of het zwemdiploma kunnen halen? Gewoon omdat hun ouders/verzorgers er niet genoeg geld voor hebben. Jeugdfonds Sport Limburg helpt deze kinderen en zorgt ervoor dat deze kinderen kunnen meedoen. Het lidmaatschap van de sportvereniging en de eventueel benodigde attributen worden rechtstreeks aan de vereniging/winkel betaald door het fonds.

Wat kunt u doen?

U kunt Jeugdfonds Sport Limburg steunen door supporter te worden. Dit kan door één of meerdere kinderen te laten sporten. U kunt zelf aangeven of uw donatie gekoppeld dient te worden aan een bepaalde gemeente of dat de bijdrage provinciaal ingezet mag worden. Een bijdrage op een andere manier is ook mogelijk.

Laat zien dat u ons supportert!

Zodra u besluit om supporter van Jeugdfonds Sport Limburg te worden ontvangt u van ons een unieke sportmedaille als blijk van waardering. Daarnaast maken wij een foto bij het uitreiken van de medaille. Vervolgens ontvangt u de gemaakte foto (digitaal) in het “Supporter van Jeugdfonds Sport Limburg” kader zodat u aan uw relaties/klanten kunt laten zien dat u Limburgse kinderen en jongeren helpt. Ook wij zullen deze foto op onze website plaatsen en delen via social media (indien gewenst). Eén keer per jaar organiseren wij een relatiedag waaraan u als supporter kunt deelnemen.

» KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE «Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Limburg

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.