nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 10 juni 2024

Voetbal mix-toernooi bij AFC’34 heeft een donatiebedrag opgehaald voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar!

Op zaterdag 8 juni was het Keukenstunter.com Mixtoernooi bij AFC ’34 Alkmaar. Het was een gezellige, drukke dag op het sportpark! Er deden maar liefst 19 teams mee. Na een lange dag vol poulewedstrijden en tussenrondes werd de finale gespeeld tussen de Tabbies, met veel AFC ’34 spelers, en Dynamic Fit / Heeren van Sonoy, met veel Alcmaria Victrix spelers.

De Tabbies wonnen de finale met 3-1. Voor de prijsuitreiking overhandigde Nick Zeijlmans, de organisator van het toernooi, een symbolische cheque aan de voorzitter van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar.

Alle teams betaalden inschrijfgeld, en samen met bijdragen van sponsoren kwam dit neer op een donatie van maar liefst € 1050,-. Hiermee kan het Jeugdfonds Sport en Cultuur veel goede dingen doen voor kinderen uit gezinnen met een beperkt budget. Een grote dank aan alle gevers!

Bijschrift foto: Nick Zeijlmans (links) overhandigt de cheque aan Koert de Groote (bestuurslid)Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.