Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 4 september 2018

Vergoeding sport aanvragen

Het schooljaar 2018-2019 is begonnen! Elk jaar is de start van het nieuwe schooljaar een moment dat er veel aanvragen gedaan worden voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Almere. Het fonds ondersteunt gezinnen die wat extra financiële hulp kunnen gebruiken om hun kinderen te laten sporten, muziekles te laten volgen, te laten dansen of zich op een andere manier verder te ontwikkelen.

Helaas hebben wij al bijna ons gehele beschikbare jaarbudget voor sportactiviteiten besteed. Dat is uiteraard goed. Want hierdoor hebben we veel gezinnen en vooral kinderen kunnen helpen. Aan de andere kant betekent het ook dat we in de rest van het jaar een heleboel kinderen moeten teleurstellen. En dat willen we natuurlijk niet! Momenteel bekijken we hoe we extra financiële middelen kunnen aanvragen voor sport en waar we dit geld gaan inzetten. Voor de cultuur en zwemles aanvragen zijn voldoende middelen.

Als u vragen heeft verwijzen wij u graag naar onze u intermediair . Wij houden deze op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk kunt u deze ook op onze website vinden.

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.