nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 2 oktober 2022

Van Loon rent voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Het team van Van Loon is graag fit en gezond en zij helpen anderen daar ook graag bij, zowel op financieel als sportief vlak! Ze vinden het belangrijk dat kinderen genieten van beweging, sport én cultuur en hier vooral veel plezier in hebben. Helaas is dat niet voor ieder kind mogelijk. Daarom steunen zij Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda zodat we daar samen verandering in brengen.

Van Loon sponsort Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda graag op een sportieve wijze. Daarom stonden zij samen met een geweldige, sportieve club van collega’s, relaties, familieleden en vrienden op zondag 2 oktober 2022 aan de start van de Singelloop in Breda.
Voor iedere gelopen kilometer van een deelnemer van ons team doneert Van Loon aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. En dat is nog niet alles! Voor elke gemaakte afspraak naar aanleiding van de Singelloop ontvangt Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda € 100,- een extra bijdrage. Een top actie voor de kinderen in Breda.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.