nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Almere | 23 oktober 2023

Vacature: Backoffice medewerker 16 tot 24 uur (gesloten)

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere geeft jaarlijks meer dan 2.500 kinderen en jongeren de kans mee te doen aan sport en cultuur. Wij betalen rechtstreeks de contributie van de aanbieders en vergoeden in bepaalde gevallen (een deel) van de benodigde attributen. De ambitie is om binnen enkele jaren alle 8.000 Almeerse kinderen die er recht op hebben mee te laten doen. Help jij ons mee dit doel te realiseren?

Wat vragen we van jou:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring in een administratieve functie en telefonisch klantencontact
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling
 • Proactief, leergierig en snel lerend
 • Probleemoplossend vermogen
 • Vloeiend in zowel het Nederlands als het Engels (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Goede computervaardigheden (ervaring met AFAS is een pre);
 • Zowel zelfstandig kunnen werken en als een teamspeler kunnen functioneren
 • Affiniteit met kinderen, sport, cultuur en Almere
 • Beschikbaar voor 16 tot 24 uur per week

Het fonds
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is een stichting met fondsen door heel Nederland. Het fonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, zwemmen, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds de contributie of het lesgeld rechtstreeks aan de club. Alle kinderen moeten mee kunnen doen en mogen niet de dupe zijn van de financiële thuissituatie. Het beoefenen van een sport- en of cultuuractiviteit helpt een kind om zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen en draagt bij aan een kansrijke toekomst. In 2022 hebben landelijk ruim 77.000 kinderen en jongeren lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub met hulp van het Jeugdfonds.

De rol van de Backoffice medewerker
Als Backoffice medewerker beoordeel je de binnengekomen aanvragen voor sport- en cultuuractiviteiten. Je onderhoudt klantcontact met intermediairs, verenigingen, ouders, winkeliers en andere stakeholders. Je beantwoordt vragen over de aanvragen en het fonds. Ook help je mee met het verzorgen van rapportages en overzichten.

De Backoffice medewerker valt hiërarchisch onder de coördinatoren en het Bestuur van het Jeugdfonds Almere. Samen met de coördinatoren  geef je vorm aan het relatief nieuwe Almeerse bureau. Wij zoeken daarom een backoffice medewerker die meedenkt in procesoptimalisatie en niet bang is om verbeteringen door te voeren.

Waar kun je op rekenen?

 • Een jaarcontract, met de intentie tot verlenging
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Sport in salarisschaal 6
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoals deelname in het pensioenfonds conform CAO Sport.

Meer informatie of solliciteer!
Interesse in de functie? Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl/almere voor meer informatie over het Jeugdfonds. Sollicitaties, bestaande uit een motivatiebrief en CV, ontvangen we graag voor 16 november 2023 via coordinator.almere@jeugdfondssportencultuur.nl. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Yvonne Wolff of Lindy Heijmering via coordinator.almere@jeugdfondssportencultuur.nl.

Vanwege de verwerking van vertrouwelijke en financiële gegevens wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.