nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 11 oktober 2022

Uitslag Rabo ClubSupport:

Maandag 10 oktober was de uitslag van Rabo ClubSupport 2022. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur mocht een bedrag van €2653,31 in ontvangst nemen. Prachtig bedrag waarmee we meer kinderen kunnen helpen aan een zwemdiploma!

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport steunt Rabobank lokale clubs/verenigingen of stichtingen die de buurt sterker maken. Van 5 t/m 27 september stond de online stembus open om te stemmen op jouw lokale club/vereniging of stichting.

Alle kinderen een zwemdiploma

Iedereen die op ons heeft gestemd: hartelijk dank! Wij zijn ontzettend blij met deze donatie. Dit bedrag komt geheel ten goede van ons project: ‘Alle kinderen een zwemdiploma’. Dit project zijn we in 2021 begonnen en is een groot succes. We hebben al heel veel kinderen uit gezinnen met weinig geld kunnen helpen om op zwemles te gaan. Maar we zijn er nog niet, we zetten dit project nog door. Met behulp van o.a. het inzetten van een online campagne hopen we nog meer kinderen en ouders uit onze doelgroep te bereiken.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.