nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 16 september 2019

Tips & Tricks voor het doen van een aanvraag

Het nieuwe seizoen is weer van start! Dat levert vaak veel aanvragen ineens op. Met deze praktische tips en tricks wordt het doen van een aanvraag wordt nóg makkelijker.

Tips & Tricks

  • Laat het kind een proefles volgen, voordat je een aanvraag indient. Dan is hij of zij al bekend bij de sport- of cultuuraanbieder en loopt de aanvraag soepeler.
  • Gebruik ons ouderformulier. Ouders kunnen dit thuis invullen en de informatie die jij nodig hebt bij de aanvraag alvast opvragen bij de sport- of cultuuraanbieder.
  • Zorg dat je de juiste naam van de sport- of cultuuraanbieder en het exacte contributiebedrag invult in de aanvraag, voor een snelle en correcte afhandeling. Vaak zijn deze gegevens op het inschrijfbewijs terug te vinden.
  • Als je de goedkeuringsbrief en/of waardebon wilt zien, kan je deze altijd terugvinden in de aanvraag van het kind onder de link ‘afdrukken’.
  • In veel gemeentes vergoeden wij een zwemlespakket. Dit pakket kun je per kind maar één keer aanvragen. Kijk op onze website in de spelregels van jouw gemeente om te zien of er hier ook een zwemlespakket wordt aangeboden.


Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.