The Floor is Yours weer van start in Groningen!

‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op meer dan 10 verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League. Vanaf 11 april kun je dan ook deze breakdance lessen volgen in 84Studios in Groningen.

We starten op donderdag 11 april om 17.00 uur. Alle kinderen tussen de 10 en 15 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. De kosten voor de hele serie danslessen (inclusief deelname aan de battle) bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Mee naar de battle?!

Wanneer je het leuk vindt kun je mee naar de City versus City dancebattle van The Floor is Yours in Eindhoven. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle zullen de leerlingen van elke stad alle moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben. Een deskundige jury van dansdocenten bepaalt welke crew de winnaar is van het seizoen. Daarnaast zien de leerlingen breakdancers uit heel Nederland aan het werk en leren ze weer nieuwe moves.

Waar en wanneer starten  de danslessen?

Locatie: 84Studios  – Travertijnstraat 12, Groningen (Vinkhuizen)
Tijdstip: donderdag 17.00 – 18.00 uur.

 

Lijkt je dit superleuk? Meld je dan hier aan.

Flyer TFIY Groningen (10-15 jaar)Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...