The floor is yours

Naar Jeugdfonds Cultuur Limburg pagina

Limburg | 12 september 2019

The Floor is Yours in Heerlen

The Floor is Yours in Heerlen gaat weer van start!

‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op 11 verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League.

In Heerlen start The Floor is Yours op donderdag 10 oktober met danscoaches Joey Berger en Jop Vermeesch. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Mee naar de battle!
Onderdeel van The Floor is Yours is de City versus City dancebattle als onderdeel van een Nederlandse Breakdance League event (NBL). Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle zullen de leerlingen van elke stad alle moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben. Een deskundige jury van dansdocenten bepaalt welke crew de winnaar is van het seizoen. Daarnaast zien de leerlingen breakdancers uit heel Nederland aan het werk en leren ze weer nieuwe moves.

Waar en wanneer starten de danslessen?
Jongerencentrum The Move, Varenbeukerweg 58, Heerlen
Dansdocent: Joey Berger en Jop Vermeesch
Tijd: donderdag 18.00 – 19.00 uur.
Start op donderdag 10 oktober.

Meedoen?
Inschrijven kan op https://www.jeugdfondssportencultuur.nl/thefloorisyoursLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Limburg

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.