nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 28 mei 2019

Teamuitje of teambuilding voor een goed doel in Breda

Leg jij met je collega’s de meer kilometers af? Neem het op tegen andere bedrijven en ga samen met je collega’s de JFSC Breda Challenge aan om 24 uur lang zoveel mogelijk kilometers te rennen of fietsen. Je neemt het op tegen andere bedrijven uit de regio. Je levert zo een bijdrage aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda die er voor zorgt dat kinderen en jongeren kunnen sporten en aan cultuur kunnen doen en dus niet buitengesloten worden.

Zo ziet de JFSC Breda challenge teambuilding er uit

Tijdens de Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda challenge kun je kiezen of je mee wilt doen door te lopen of fietsen, ieder op zijn eigen niveau.

Loop challenge
Je collega’s lopen op een loopband in bijvoorbeeld een vergaderzaal, kantine of tuin van het bedrijf. De deelnemers wisselen elkaar af en wandelen, joggen of sprinten op de loopband. Samen probeer je zoveel mogelijk km’s af te leggen. Per gelopen kilometer kan er dan een bedrag worden gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. 

Fiets challenge
Collega’s fietsen op een hometrainer of spinningbike in bijvoorbeeld een vergaderzaal, kantine, tuin van het bedrijf. De deelnemers wisselen elkaar af. Ieder kan op zijn eigen niveau fietsen. Samen probeer je zoveel mogelijk km’s af te leggen.  Na de 24 uur wordt er bekend gemaakt hoeveel km er is afgelegd. Per gefietste kilometer wordt er een bedrag gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.  

Heb jij een ander tof idee om een challenge voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda aan te gaan? Laat dit ons vooral weten. Wij gaan natuurlijk ook graag een uitdaging aan.

Wat regelen wij?
We willen het jouw bedrijf zo makkelijk mogelijk maken om de challenge aan te gaan. Daarom hebben we een ontzorgpakket gemaakt met onder andere: 

  • Een draaiboek 
  • Informatie materiaal en/of presentatie door medewerker Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda 
  • Aankleding
  • Sportshirts fondsen 
  • Actiepagina (bedrijf en medewerker kan een (donatie) actie aanmaken 
  • Huur loopbanden of fietsen tegen gereduceerd tarief. 
  • Inspiratie en warming up door een topsporter (indien beschikbaar). 
  • Aanwezigheid bij start, finish of wanneer gewenst door bestuursleden van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. 
  • Pers toolkit 
  • Online aandacht via onze website en sociale kanalen 

Neem contact met ons op

Wil je je bedrijf aanmelden voor de JFSC Breda challenge of heb je vragen? Bel ons dan op 06 14387291 of stuur een e-mail.

Daag andere bedrijven uit!

Altijd al eens op een sportieve manier de strijd aan willen gaan met concurrenten of andere organisaties? Laat het ons weten tegen welk bedrijf je het op wilt nemen en wij nodigen deze uit voor de challenge.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.