nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 9 december 2020

Stuurlui in actie voor het Jeugdfonds: de Kerstafette!

Het Online Marketing bureau Stuurlui uit Utrecht heeft een toffe actie bedacht in samenwerking met Stichting Leergeld Utrecht en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht: De Kerstafette!

Tikkie, jij bent em!

Van 20 oktober t/m 20 december sporten de ‘bemanningsleden’ van Stuurlui van collega naar collega. Telkens wordt er een andere collega getikt en wordt het stokje doorgegeven. Die moet vervolgens weer binnen 48 uur naar een andere collega sporten. De kilometers die de collega’s maken, zet Stuurlui om in euro’s. Voor elke kilometer die ze afleggen doneert Stuurlui € 1,-.

Opbrengst naar kansarme gezinnen

De opbrengst van de Kerstafette doneert Stuurlui aan kansarme gezinnen in Utrecht. Voor hen is een goed gedekte kersttafel, kerstversiering en kerstcadeau’s niet vanzelfsprekend. De bemanning van Stuurlui is al aardig op weg. Ze hebben al ruim 663 kilometers afgelegd! Maar ze kunnen jouw hulp natuurlijk nog goed gebruiken. Daarom zeggen ze: ‘Wij een tikkie, jij een tikkie’. Help jij hen een mooi bedrag te verzamelen? Kijk op https://kerstafette.stuurlui.nl/

Bekijk hier de video van Stuurlui

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.