nieuws

Naar Jeugdfonds Cultuur Breda pagina

Breda | 26 maart 2018

Stem voor kansen voor Bredase kinderen en jongeren!

Ben jij lid van Rabobank Breda? Dan kan jij van woensdag 4 tot en met maandag 16 april je stem uitbrengen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. De strijd barst weer los en natuurlijk mogen het Jeugdsportfonds Breda en het Jeugdcultuurfonds Breda hier niet aan ontbreken! Iedereen verdient een kans om te sporten en cultuur te beleven, ook kinderen waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben dit mogelijk te maken. Met jouw unieke stemcode kun je hier stemmen op de fondsen. Help Bredase kinderen en jongeren die in armoede leven!

De campagne
Eens per jaar mogen leden van Rabobank Breda het donatiebudget van de bank verdelen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het budget van maar liefst € 75.000 wordt verdeeld onder de 240 deelnemende verenigingen en stichtingen in Breda, Bavel, Galder, Prinsenbeek en Ulvenhout. Op dinsdag 3 april hebben alle leden een persoonlijke stemcode per post ontvangen, waarmee ze van woensdag 4 tot en met maandag 16 april kunnen stemmen op de verenigingen en stichtingen naar keuze.

Meer kansen in Breda
We kunnen niet zomaar de contributiebedragen voor kinderen betalen. We zijn namelijk mede afhankelijk van donaties. De Rabobank Clubkas Campagne is daarom een uitstekende kans om meer Bredase kinderen en jongeren blij te maken met sport en cultuur.

Stemmen maar!
Ieder lid van de Rabobank heeft vijf stemmen, waarvan er twee keer op dezelfde vereniging of stichting gestemd mag worden. Zowel het Jeugdsportfonds Breda als het Jeugdcultuurfonds Breda nemen deel aan de Clubkas campagne. Help Bredase kinderen en jongeren door van 4 tot en met 16 april te stemmen op de fondsen!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.