nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Utrecht pagina

Utrecht | 6 juli 2018

Start nieuwe sportseizoen: doe op tijd een aanvraag!

Het is alweer bijna zomervakantie! De meeste sportseizoenen lopen nu af of zijn zelfs al afgelopen. Heb je als intermediair vorig jaar een aanvraag voor een kind gedaan en wil het kind aankomend schooljaar door met sporten? En kunnen ouders of verzorgers dit nog steeds niet zelf betalen? Doe dan op tijd weer een aanvraag voor het nieuwe sportseizoen!

Dit geldt natuurlijk ook voor nieuwe kinderen. Ken jij nog kinderen die niet mee kunnen doen, doordat hun ouders/verzorgers de contributie niet kunnen betalen? Ga met hen in gesprek en wellicht kun je aankomend jaar weer een kind blij maken door het via het Jeugdfonds Sport mee te laten doen!

Tip: weet een kind nog niet zeker welke sport het wil gaan doen? Bespreek of het eerst twee of drie proeflessen kan doen bij de sportvereniging. Bij de meeste verenigingen kan dit! En zo voorkomen we dat een kind alweer vroegtijdig stopt, terwijl wij al voor een jaar contributie hebben betaald.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.