nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 5 juli 2018

Start nieuwe sport- en cultuurseizoen: doe op tijd een aanvraag!

Het is alweer bijna zomervakantie! De meeste sport- en cultuurseizoenen lopen nu af of zijn zelfs al afgelopen. Heb je als intermediair vorig jaar een aanvraag voor een kind gedaan en wil het kind aankomend schooljaar door met sporten of cultuur? En kunnen ouders of verzorgers dit nog steeds niet zelf betalen? Doe dan op tijd weer een aanvraag voor het nieuwe seizoen!

Dit geldt natuurlijk ook voor nieuwe kinderen. Ken jij nog kinderen die niet mee kunnen doen, doordat hun ouders/verzorgers de contributie of het lesgeld niet kunnen betalen? Ga met hen in gesprek en wellicht kun je aankomend jaar weer een kind blij maken door het via het Jeugdfonds Sport & Cultuur mee te laten doen!

Tip: weet een kind nog niet zeker welke sport of cultuuractiviteit het wil gaan doen? Bespreek of het eerst twee of drie proeflessen kan doen bij de sport- of cultuuraanbieder. Bij de meeste verenigingen kan dit! En zo voorkomen we dat een kind alweer vroegtijdig stopt, terwijl wij al voor een jaar contributie hebben betaald.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.