nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 2 juli 2021

Stagiair(e) gezocht

HBO/WO stagiair(e) gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke, veelzijdige en leerzame stageplek vanaf september 2021 en wil jij ieder kind een kans geven op sport en cultuur? Word dan stagiair(e) bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht!

Wie zijn wij

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin met weinig geld. Deze kinderen kunnen vaak niet meedoen met voetbal, dans-, zwem- of muziekles, omdat hier thuis geen geld voor is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt deze kinderen en betaalt het contributiegeld aan de sport- of cultuuraanbieder. In 2020 hebben wij meer dan 4000 kinderen geholpen in provincie Utrecht. Help jij mee om nog meer kinderen een kans te geven op sport of cultuur?

Wat ga je doen?

Jouw onderzoek is gericht op de inzet van intermediairs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Een intermediair is iemand die professioneel betrokken is bij de opvoeding van een kind, bijvoorbeeld een leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker etc. Zij zijn de verbindende schakel tussen het kind en het Jeugdfonds en kunnen een aanvraag indienen voor sport- en cultuuractiviteiten. Momenteel zijn er zo’n 700 intermediairs. Door hen meer te betrekken en te achterhalen wat zij nodig hebben, hopen we uiteindelijk meer kinderen te bereiken. Jouw opdracht is dan ook om een tevredenheidsonderzoek onder onze intermediairs te houden. Aan dit onderzoek besteed je de meeste tijd. Daarnaast werk je ook gewoon mee, bijvoorbeeld door het meedenken en mee organiseren van activiteiten.

Wie zoeken we?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht is op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze 3e of 4e jaars HBO/WO student. Diverse studie richtingen zijn mogelijk, zoals Leisure Management, Pedagogiek, of Sportkunde. De stageperiode (aantal maanden en werkdagen) is in overleg. Je start bij voorkeur al in spetember, maar dit kan in overleg ook later zijn. Natuurlijk ben je ook sociaal, gemotiveerd en resultaatgericht. En ben je gek op sport en/of cultuur. Je hebt er gewoon zin in om er een leuke en waardevolle stageperiode van te maken!

Wat bieden wij je?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht is gevestigd bij Team Sportservice provincie Utrecht in Vianen. Wij bieden je behalve goede begeleiding en een leuke, veelzijdige en leerzame stage, een werkervaring waarbij jij impact kan maken voor de maatschappij namelijk kinderen uit gezinnen met weinig geld een kans geven op sport of cultuur. Daarnaast krijg je de kans om je netwerk uit te breiden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Reageren en informatie

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan jouw motivatie en cv naar utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl met in het onderwerp ‘Stage Jeugdfonds Sport & Cultuur’. Heb je nog vragen neem dan contact op met Arianne Niks, coördinator van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht via arianne.niks@jeugdfondssportencultuur.nl of mobiel: 06 – 21 56 43 32

Algemene informatie is te vinden op de websites www.jeugdfondssportencultuur.nl of www.jeugdfondssportencultuur.nl/utrecht.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.