nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem pagina

Haarlem | 27 mei 2024

Sportschoenen over? Lever ze in

Het hebben van goede sportschoenen is een voorwaarde om onbezorgd te kunnen sporten en bewegen. Ondanks de hulp van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en andere stichtingen is er niet altijd genoeg geld om ook sportschoenen te vergoeden. Schoenen zijn duur en kinderen groeien er snel uit. Daarom deze duurzame samenwerking!

Wij werken samen met de HATKA: de Haarlemse Alliantie Tegen Kinderarmoede. Uit dit intensieve contact met maatschappelijke partners is een inzamelingsactie ontstaan voor sportschoenen!

 

Heb je nog mooie schoenen liggen? Lever ze in bij Jopenkerk Haarlem, Koninklijke HFC, Koorschool Haarlem, Muziekinstituut van de Kathedraal Sint Bavo, Doopsgezinde kerk, Wijkcentrum De Ringvaart, Basisschool De Wijde Wereld, De Mariakerk, de Dreefschool, Julianaschool (Overveen), De Bosbeekschool (Santpoort-Noord), Josephschool (Bloemendaal)

 

 

 

 

Vanaf 1 augustus worden de schoenen gratis aangeboden is Speeltuin De Papegaai in Haarlem-Oost, met dank aan Mariska van Zeeland die deze pop-up weggeefwinkel beheert.

 

 

 

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.