nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 15 september 2023

Sportdag bij AZ door Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar!

Sportdag bij AZ door Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar!

Op dinsdagmiddag 5 september is er een sport- en cultuurdag door het Jeugdfonds Sport en Cultuur georganiseerd in het AZ- stadion. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in Alkmaar kan voetballen, dansen, gymen of muziekles kan volgen. Ook als daar thuis geen financiële middelen voor zijn. Doordat wij deze dag hebben georganiseerd kunnen kinderen erachter komen welke sport/ of cultuuractiviteit het beste bij hen past!

AZ- dag!
Op deze dag waren kinderen van 4 t/m 12 jaar aanwezig om gratis kennis te maken met verschillende sporten en culturele activiteiten. De activiteiten die op deze dag aanwezig waren, waren voetbal, streetdance, karate en badmation.

De ouders van de kinderen waren er uiteraard ook bij. AlkmaarSport en Stichting Leergeld waren ook aanwezig en hadden een presentatie gegeven om de ouders meer te informeren over de mogelijkheden.

Op het eind van de dag werden er verschillende prijzen verloot onder de kinderen. Er waren spectaculaire prijzen te winnen zoals verschillende AZ- spullen, kaarten voor de VUE en nog veel meer! Het was een leuke en geslaagde dag en de kinderen hadden het erg naar hun zin!

Heb je vragen? Neem dan contact op met iemand in jouw omgeving die als intermediair kan optreden of met het Jeugdfonds via khadija.alkmaar@jeugdfondssportencultuur.nl of via
072-5112254 (tussen 9.00 en 12.00 uur).

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.