nieuws

Naar Jeugdfonds Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 20 februari 2018

Sportattributen Paul Verweel Sportfonds gemeente Utrecht

Het Jeugdsportfonds heeft in de gemeente Utrecht het stokje overgedragen aan het Paul Verweel Sportfonds. 

Op 14 februari is, tijdens de Sportprijs Utrecht, het Paul Verweel Sportfonds (PVS) gelanceerd. Het motto van het nieuwe fonds is: ‘Sportkansen voor Utrechtse jeugd’. Via het Paul Verweel Sportfonds kunnen kinderen t/m 17 jaar en in het bezit van een U-pas, een aanvraag doen voor een sportattribuut naar keuze.

Voorheen was het Jeugdsportfonds actief in Utrecht als het ging om het aanvragen van sportattributen. Deze taak ligt vanaf 14 februari bij het Paul Verweel Sportfonds. Via de website van het fonds kunt u een aanvraag doen voor een maximum van €100,-  per kalenderjaar. Denk daarbij aan sportschoenen, wedstrijdtenues, hockeysticks, voetbalbroekjes, balletpakjes, tennisrackets of zwembroeken.

Bij het invullen van een aanvraag voert u uw U-pasnummer in, dat is een voorwaarde om in aanmerking te komen. Met een voucher, uitgegeven door het fonds, kunnen kinderen hun bestelde attribuut ophalen bij een van de betrokken Utrechtse sportwinkels. Lees ook de spelregels op de website van het fonds.

Leuk om te weten: Als extra steuntje in de rug voor het fonds worden momenteel foto’s van de genomineerden van de Utrechtse Sportprijs geveild. De opbrengst gaat naar het fonds en maakt het daarmee mogelijk dat nog meer kinderen een aanvraag kunnen doen.

Meer weten over het Paul Verweel Sportfonds?

www.paulverweelsportfonds.nl
info@paulverweelsportfonds.nl
030-284 07 70

Of volg het nieuwe fonds op Twitter of Instagram.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.