nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Utrecht pagina

Utrecht | 6 juli 2018

Sponsorevenementen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Heb je nog geen plannen op zondag 8 juli en zin om wat leuks te doen, waarbij de opbrengst van het evenement ook nog naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur gaat? Er worden maar liefst 2 evenementen georganiseerd op 8 juli waarbij wij het goede doel zijn!

Bunniks Zomerfeest
Een mooi feest voor een breed publiek op zondag 8 juli in de Landgoederij te Bunnik van 15.30 uur tot 19.30 uur. Gezelligheid, eten & drinken, elkaar ontmoeten, sport en spel voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijk feest voor jong en oud met live optredens van de JP & The Seeger Session Band met Amerikaanse traditionals en folk.

Voorverkoop:

  • Tickets (inclusief 1 drankje): €13,00 per persoon, €7,00 per kind tot 16 jaar
  • Familietickets: €32,00 (2 volwassenen + 2 kinderen tot 16 jaar)

Voorverkoopadressen:

  • Van Ravenswaay in Bunnik
  • Primera in Odijk
  • Anno’s dagwinkel in Werkhoven
  • Online via bunnikszomerfeest.nl

12 kernen toertocht Stichtse Vecht
Op 8 juli wordt voor de eerste keer de 12 kernen toertocht georganiseerd in Stichtse Vecht. De fietstocht wordt georganiseerd door Sportpunt Stichtse Vecht, samen met Wieler Toerclub Maarssen, sportvereniging LBNK en Toerclub Breukelen.

Korte en lange route:
Samen met de wielerverenigingen van Stichtse Vecht worden er 2 routes uitgezet. De lange route is ongeveer 80 kilometer en komt langs de kernen van Stichtse Vecht. Deze route is speciaal voor sportieve fietsers. De korte route is ongeveer 25 kilometer. Deze familietocht is toegankelijk voor iedereen met een (elektrische) fiets. De startlocatie is het Vechtstreekmuseum in Park Goudestein in Maarssen, waar op dit moment een mooie tentoonstelling te bezichtigen is over Sportief vermaak in de Vechtstreek.

Inschrijven:
De inschrijven is al geopend op www.sportpuntstichtsevecht.nl/fietstocht. Kosten voor deelname zijn €5. Ook is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven aan het Jeugdfonds.

Je eigen event!
Weet jij nog een evenement of organiseer je een evenement waar het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘het goede doel’ kan zijn: neem vooral contact op. We zijn met alle bijdragen blij!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.