nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland pagina

Friesland | 22 september 2023

Sligro Leeuwarden schenkt tienduizend euro aan Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ter gelegenheid van de heropening van Sligro in Leeuwarden

Vrijdag 22 september werd de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Leeuwarden heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), horecaondernemer Jacquelina Dijkstra (grand café De Dikke van Dale), Henk de Jong (Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland), Bauke de Vries (vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden) en Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) verrichtten samen de officiële openingshandeling.

Schenking van € 10.000 aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland

Ter gelegenheid van de heropening deed Sligro een schenking aan een belangrijk sociaal-maatschappelijke doel in de regio. Henk de Jong, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Friesland, ontving uit handen van Bauke de Vries een cheque ter waarde van € 10.000.

Deelnemen aan georganiseerde sport en cultuur is van groot belang voor een goede fysieke en sociale ontwikkeling van een kind. Maar niet alle ouders hebben genoeg geld om hun kind lid te laten worden van een sport- of cultuurclub. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland maakt het mogelijk dat het kind tóch mee kan doen! En Sligro ondersteunt dit van harte! 

Volledig vernieuwd en verduurzaamd
Bauke de Vries: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Toch was het af en toe een hindernisbaan en wij bedanken onze klanten voor hun begrip en geduld. Vanaf nu gaan wij weer gewoon ons werk doen, zoals ze dat van ons gewend zijn!”.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.