gratis naar FC Groningen

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 29 juni 2020

Seizoenkaarten FC Groningen

Onlangs startte FC Groningen de campagne ‘Laat ons weer eens juichen’. Het leidde tot diverse initiatieven onder oud-spelers, supporters en sponsors van de club. Zo kwam oud-speler en één van de boegbeelden van de club, Erik Nevland met het idee om de club te helpen met de aanschaf van twee seizoenkaarten en die ter beschikking te stellen aan een goed doel; dit werd het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. De ervaring leert dat een bezoek aan het Hitachi Capital Mobility Stadion kinderen enthousiast maakt. Topsport inspireert mensen. Het zet aan tot bewegen, hetgeen een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt is.

In samenspraak met de Supportersvereniging FC Groningen ontstond het plan een breed maatschappelijk fonds op te richten. Het streven van dit maatschappelijke initiatief is om 1.000 seizoenkaarten in een fonds te krijgen, die worden verstrekt aan mensen in Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven.

Kinderen/jongeren die voor hun sportlidmaatschap gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen kunnen zich hiervoor binnenkort aanmelden via onze site. Volg onze sociale media kanalen voor meer info en de aanmeldprocedure.

En daarbij kwam dit weekend nog een onverwacht mooie bonus voor deze kinderen: Arjen Robben komt terug en maakt zijn come-back bij de FC!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.