nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 4 september 2023

Republiq fietst voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Republiq helpt publieke partijen vat te krijgen op complexe vastgoedvraagstukken. Haar adviseurs zetten zich in voor de doelen van onder andere overheden, gemeenten, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Republiq bestaat dit jaar 9 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot 34 unieke teamspelers. En die spelers springen samen met opdrachtgevers en klanten op 15 september op de fiets om geld in te zamelen voor Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Alle deelnemers aan deze fietstocht zijn een persoonlijke sponsoractie gestart op de website van het Jeugdfonds: zie hier. Zo zegt één van de deelnemers: “Sport en cultuur zijn voor mij belangrijk om te ontspannen én te ontwikkelen. Ik vind dat iedereen daarvan moet kunnen genieten en daarom fiets ik op 15 september met Republiq voor Jeugdfonds Sport en Cultuur!” Inmiddels is er al meer dan 14.000 euro aan sponsorgeld binnengekomen via de acties van de deelnemers en de teller loopt nog op. Het opgehaalde geld komt ten goede aan het Jeugdfonds, die de contributie betaalt voor de sportvereniging of het lesgeld voor cultuurlessen (dans, muziek, etc.) voor kinderen in gezinnen waar weinig geld is.

De fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met twee lokale afdelingen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur: Amsterdam en ’s-Hertogenbosch-Vught, waar ook de kantoren van Republiq gevestigd zijn. Oud-baanwielrenner Levi Heimans van het Jeugdfonds Amsterdam zal het sportieve deel van het evenement begeleiden.

Voor meer informatie over Republiq: www.republiq.nl.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.