nieuws

1 mei 2023

Jeugdfonds x Panna Knock Out van start!

Panna Knock Out is van start! Panna Knock Out is een wereldwijd platform op het gebied van panna- en straatvoetbal gerund voor en door straatvoetballers. Het doel is het plezier van straatvoetbal te delen en kids en jongeren het plezier van straatvoetbal mee te geven. Samen met Panna Knock Out organiseren we daarom toernooien door heel Nederland. 

In Nederland is wereldkampioen straatvoetbal en onze ambassadeur Nasser El Jackson nauw betrokken bij zowel Panna Knock Out als het Jeugdfonds.

Meedoen kost niets! We hopen dat kinderen het zo gaaf vinden om mee te doen en dat het ze motiveert daarna een club te kiezen. Deel uitmaken van een club is leuk en goed voor kinderen. Ze leren er allerlei skills waar ze hun hele leven iets aan hebben. Als er thuis geen geld is voor een club, betalen wij!  

On tour langs 30 wijken

Van april tot september 2023 zijn we met Panna Knock Out op tournee gegaan langs maar liefst meer dan 30 wijken: Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Appingedam, Baarn, Breda ,Capelle a/d IJssel, Dokkum, Drachten, Emmen, Gorredijk, Hoofddorp/Zwanenburg, Hoogezand, Houten, Kerkrade, Leiden, Lelystad, Medemblik, Meppel, Oud Pekela, Oudkarspel, Purmerend, Rotterdam, Stadskanaal, Utrecht, Veenendaal, Vlaardingen, Vught, Waadhoeke, Zandvoort en Zeist.

Was je bij één van de Panna Knock Out toernooien en wil je graag hulp van het Jeugdfonds voor het betalen van de contributie? Klik dan hier en neem contact op met de intermediair bij jou in de buurt!Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.