Panna Knock Out

Panna Knock Out is een wereldwijd panna- en straatvoetbal platform gerund voor en door straatvoetballers. In Nederland is voormalig wereldkampioen Panna Knock Out en Jeugdfonds ambassadeur Nasser El Jackson hierbij betrokken. Het Jeugdfonds en Panna Knock Out werken samen om kinderen en jongeren die in minder welvarende wijken wonen, kennis te laten maken met (straat)voetbal.

In 2023 hebben we samen ruim 30 Panna Knock Out toernooien georganiseerd. Na dit succes gaan we in april 2024 weer van start met toernooien door heel Nederland. Van Landgraaf tot Eemsdelta en van Breda tot Amsterdam. De winnaars van alle lokale toernooien kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out. Als het vervoer een probleem is, zorgen we voor kaartjes voor het openbaar vervoer naar het NK voor alle finalisten en een ouder/verzorger.

Ambassadeur Nasser El Jackson over Panna Knock Out: “Ik ben enorm trots om een nieuwe generatie te inspireren tijdens deze tour. Iedereen verdient het om te sporten, ook als daar thuis geen geld voor is. Het is een eer om hieraan bij te kunnen dragen!”

Accepteer de marketing cookies om deze video te bekijken.

Help jij het Jeugdfonds?

Ben je zelf professioneel betrokken bij een kind of jongere en wil je graag helpen? Meld je dan aan als intermediair voor het Jeugdfonds.

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.