nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 24 juni 2024

Panna Knock Out met Nasser El Jackson in Den Bosch!

Panna Knock Out met Nasser El Jackson in Den Bosch!

Op woensdag 26 juni vindt op sportpark Noord in Den Bosch het straatvoetbaltoernooi ‘Jeugdfonds Panna Knock Out’ plaats. Het wordt georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur en S-PORT. Partners zijn voetbalvereniging DBN’22 en Dirk van den Broek.

Nasser El Jackson zal de kinderen en jongeren laten kennismaken met Panna- en straatvoetbal. Jackson is vicewereldkampioen Groundmoves en Jeugdfonds-ambassadeur. Hij kan als geen ander de jongeren inspireren.

Doel van het toernooi is dat meer kinderen en jongeren lid worden van een club. Op de club maak je nieuwe vrienden, kun je je uitleven en doe je nieuwe skills op. Als er thuis geen geld is voor een club, betaalt het Jeugdfonds de contributie.

Het toernooi is van 15.00 uur tot 18.00 uur op sportpark Noord, Het Wielsem 2 in Den Bosch. Aanmelden om 14.45 op locatie. Er zijn vier leeftijdscategorieën, vanaf 8 jaar.

Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Samen sporten, dansen of muziek maken is belangrijk voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen die opgroeien in gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub. Voor deze kinderen betaalt het Jeugdfonds de contributie of het lesgeld. Meer informatie? Kijk op https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/s-hertogenbosch-vught/Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.