nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 5 juni 2023

Panna Knock Out Tournee komt naar Breda

Panna Knock Out is een wereldwijd platform op het gebied van panna- en straatvoetbal gerund voor en door straatvoetballers. Het doel is het plezier van straatvoetbal te delen en kids en jongeren het plezier van straatvoetbal mee te geven. Samen met Panna Knock Out organiseert het Jeugdfonds Sport & Cultuur toernooien door heel Nederland en op zondag 11 juni komen ze naar Breda. 

In Nederland is wereldkampioen straatvoetbal en onze ambassadeur Nasser El Jackson nauw betrokken bij zowel Panna Knock Out als het Jeugdfonds.
Meedoen kost niets! We hopen dat kinderen het zo gaaf vinden om mee te doen en dat het ze motiveert daarna een club te kiezen. Deel uitmaken van een club is leuk en goed voor kinderen. Ze leren er allerlei skills waar ze hun hele leven iets aan hebben. Als er thuis geen geld is voor een club, betalen wij!  

On tour langs 30 wijken

Vanaf 25 april gaat Panna Knock Out op tournee langs maar liefst 30 wijken: Aalten, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Baarn, Breda ,Capelle a/d IJssel, Dokkum, Drachten, Emmen, Gorredijk, Hoofddorp/Zwanenburg, Hoogezand, Leiden, Lelystad, Medemblik, Meppel, Oost Gelre, Purmerend, Rotterdam, Stadskanaal, Utrecht, Veenendaal, Vlaardingen, Vught en Zandvoort.

Zondag 11 juni in Breda

Op 11 juni van 14.00-17.00 uur kunnen kinderen en jongeren in Breda deelnemen aan het toernooi aan de Scheldestraat 1.
Deelname is gratis en aanmelden kan op zondag op locatie om 13.45 uur.
De categorieën waarin deelgenomen kan worden zijn; U12, U15, 16+ en Ladies.
Tijdens deze middag zijn er shows van influencer, vicewereldkampioen Panna K.O. en ambassadeur van het Jeugdfonds Nasse El Jackson en zijn er hiphop dans workshops van Luciano Hiwat.
Het toernooi in Breda wordt georganiseerd door Breda Actief, Grote Broer, Grote Zus, Jeugdwerk Surplus en Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.