nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Zwolle pagina

Zwolle | 28 april 2022

Opening en en samenwerking Buurtsportclub Noord

 

Wil jij graag sporten of wil je graag je kinderen laten sporten? Weet je alleen niet zo goed hoe? Loop je tegen bepaalde drempels aan? Dan is de Buurtsportclub Noord geschikt voor jou. De Buurtsportclub Noord is een nieuwe sportclub voor de bewoners van de wijk Holtenbroek en Aa-landen. Een sportclub waar iedereen uit de wijk kan ontdekken welke sport bij hem past.

Sport- en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daar brengt de Buurtsportclub Noord wellicht verandering in. In tegenstelling tot een gevestigde sportvereniging is de Buurtsportclub Noord een sportclub waarbij je alle soorten sport en bewegen kunt uitproberen én we houden rekening met de te besteden financiële mogelijkheden. Hiervoor hebben we een samenwerking met Jeugdfonds Sport Zwolle.

Daarnaast zijn we op één centrale plek (gymzaal Brahmsstraat) in de wijk gevestigd waardoor we voor iedereen dichtbij zijn. Het aanbod wordt verzorgd door onze buurtsportcoaches die openstaan voor jouw ideeën op het gebied van sport en bewegen. De Buurtsportclub is voor de buurt, door de buurt en in de buurt.

Voor wie?
Iedereen uit de wijk Holtenbroek en Aa-landen nodigen we uit om laagdrempelig in beweging te komen bij de Buurtsportclub. Van jong tot oud. Hierbij is inclusief sporten voor ons vanzelfsprekend.

Opening Buurtsportclub Noord: https://www.youtube.com/watch?v=dFOoQAh6JlkLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Zwolle

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.