nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 20 juli 2023

Opbrengst Loterij Family & Friends-toernooi MHC Rosmalen voor Jeugdfonds

Opbrengst Loterij Family & Friends-toernooi MHC Rosmalen voor Jeugdfonds

Zondag 9 juli was het Family & Friends-toernooi bij MHC Rosmalen. Het Family & Friends-toernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi voor leden, familie van leden en vrienden. Tijdens deze dag staan saamhorigheid sportiviteit en gezelligheid centraal.

Tijdens het evenement was er ook een loterij, waarvan de opbrengst ging naar twee goede doelen: Dream4Kids en Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught. Beide organisaties kregen een donatie van 540 euro.

Het Jeugdfonds is daar heel blij mee. Wij kunnen kinderen ermee helpen lid te worden van een sportvereniging of cultuurlessen te volgen.

MHC Rosmalen en het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught werken sinds 2020 samen. Ze delen de visie dat álle jongeren moeten kunnen deelnemen aan georganiseerde sportbeoefening, zoals bij MHC Rosmalen. Drempels voor jongeren om lid te worden van de sportvereniging, zoals de inkomens- en vermogenspositie van het gezin, moeten worden weggenomen.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.