nieuws

Naar Jeugdfonds Cultuur Breda pagina

Breda | 29 januari 2018

Onvergetelijk concert en opbrengst

Afgelopen zondagmiddag hebben we een een geweldig concert van Wibi Soerjadi in het Chassé Theater mogen bijwonen. Dit concert werd afgesloten met een vrolijke noot in de vorm van een cheque ter waarde van 10.000 euro voor het fonds. Rotary Club Breda Mark en Aa hadden voor een speciaal arrangement gezorgd bij dit concert waarbij de opbrengst naar het Jeugdcultuurfonds Breda ging. Dit werd ook nog aangevuld door NSGK voor het gehandicapte kind.

In het bijzijn van wethouder Marianne de Bie overhandigde de voorzitten van de Rotary de cheque aan onze voorzitter. Het was een onvergetelijke middag. Alle inzet, de super organisatie en betrokkenheid was hartverwarmend! Iedereen hartstikke bedankt voor alle hulp en donaties! Door jullie kunnen ca. 23 kinderen die tegen de armoedegrens toch deelnemen aan culturele activiteiten zoals muziekles, dans, theater etc. Top!!!

Een kleine sfeerimpressie willen we je niet ontnemen, bekijk hieronder de foto’s!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.