nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 5 december 2018

Nieuwe zwemregeling in Nissewaard voor kinderen in armoede!

Op 5 december ondertekenden Jan Waaijer (l), Jordi Bons (m) en Will Braun een zwemregeling voor het behalen van diploma in Nissewaard, namens het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Optisport Rivierabad en Leergeld Voorne-Putten.

Vandaag ondertekenden Jan Waaijer, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Will Braun, Stichting Leergeld Voorne- Putten en Jordi Bons, Optisport Rivierabad een convenant voor een zwemregeling voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Met behulp van de zwemregeling kunnen kinderen vanaf 6 jaar een diploma-A garantie ontvangen, waarmee kinderen zwemlessen kunnen volgen totdat het A-diploma is behaald.

De zwemregeling is een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland, Leergeld Voorne-Putten en het zwembad Rivierabad. Inwoners van gemeente Nissewaard die gebruik willen maken van de zwemregeling kunnen een aanvraag laten indienen bij Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld betalen na goedkeuring van de aanvraag de zwemlessen direct aan het zwembad Rivierabad.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.