NIEUWS

Nieuwe zwemregeling in Nissewaard voor kinderen in armoede!

Op 5 december ondertekenden Jan Waaijer (l), Jordi Bons (m) en Will Braun een zwemregeling voor het behalen van diploma in Nissewaard, namens het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Optisport Rivierabad en Leergeld Voorne-Putten.

Vandaag ondertekenden Jan Waaijer, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Will Braun, Stichting Leergeld Voorne- Putten en Jordi Bons, Optisport Rivierabad een convenant voor een zwemregeling voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Met behulp van de zwemregeling kunnen kinderen vanaf 6 jaar een diploma-A garantie ontvangen, waarmee kinderen zwemlessen kunnen volgen totdat het A-diploma is behaald.

De zwemregeling is een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland, Leergeld Voorne-Putten en het zwembad Rivierabad. Inwoners van gemeente Nissewaard die gebruik willen maken van de zwemregeling kunnen een aanvraag laten indienen bij Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld betalen na goedkeuring van de aanvraag de zwemlessen direct aan het zwembad Rivierabad.Meer nieuws

Wist je dat?

237

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

1 OP DE 9

kinderen groeit op in armoede

65.100

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

1 1.600

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...