nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 28 september 2021

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel Miles of Pleasure

Op vrijdag 24 september 2021 werd de zevende editie van de ‘Miles of Pleasure rally’ gereden. De rally is een eendaagse rally voor het goede doel. Er werd gereden in twee klassen: een toer- en een sportklasse. De deelnemers beschikken allen over een ‘bijzondere’ auto, bijvoorbeeld een oldtimer of een speciale ‘jongere’ auto. De editie van dit jaar was helemaal volgeboekt. Meer dan 75 bijzondere auto’s reden mee, met 150 deelnemers. De start van de rally was bij het complex van de Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP.

Het doel van Stichting Miles of Pleasure is geld ophalen voor kleinschalige en aan de regio Vught verbonden goede doelen en fondsen die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Het bestuur van de Stichting zet zich belangeloos in voor dit doel. Het is allemaal vrijwilligerswerk.

Een van de goede doelen waar de stichting geld voor ophaalt is het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught. Dat fonds betaalt contributie of lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om aan sport en cultuur te doen. In Vught groeien 400 kinderen in de leeftijd tot 18 jaar op in een gezin met een laag besteedbaar inkomen.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.